Servicii event planner, organizare evenimente & interpretare artistică

a

a

Event planner

Creațiile mele în calitate de designer de nunți sau artist de nuntă înseamnă proiectarea și realizarea unui eveniment extraordinar, magic, unic, de neuitat.

Sub bagheta expertă a lui Mihai Trif,  vei trăi o experiență multisenzorială unică la evenimentul tău!

Organizare parțială

Poate vrei să ai grijă de nunta ta în persoană și să te bucuri pregătind toate detaliile.
Dacă ai început deja să-ți organizezi nunta, știi deja unde va fi ceremonia și marea petrecere, poate ai ales deja și anumiți furnizori, dar ai nevoie de ajutor cu ultimele detalii. Acest serviciu este perfect pentru tine.

Te voi ajuta să-l modelezi și te voi sfătui cu tot ceea ce îți poate oferi experiența mea. O nuntă este un eveniment special pe care nici tu, nici invitații tăi nu îl veți uita vreodată.

Ne vom întâlni, vom discuta și voi prelua controlul asupra a tot ceea ce este de planificat. De asemenea, voi discuta cu fiecare parte implicată pentru ca aceasta să fie informată de tot ce se va întâmpla la nuntă.
Uită de detalii și griji, eu mă voi ocupa de tot! Voi fi contactul pentru toți furnizorii și invitații. Tu trebuie doar să te bucuri!

a

mă voi ocupa de:

a

a

a

Coordonarea zilei nunții

Sunt multe detalii de luat în calcul pentru ca totul să decurgă perfect în ziua nunții, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, nu las nimic la voia întâmplării.

mă voi ocupa de:

O nuntă bine coordonată este esențială pentru ca rezultatul să fie perfect.

Organizarea evenimentului tau va fi atât de ușor, încât nu te vei mai gândi de două ori!

Organizare completă

Te ajut în organizarea nunții sau a evenimentului de la A la Z.

Spune-mi care este nunta de vis pentru tine și mă voi gândi cum să o  transformăm în realitate.

Tu visezi, tu decizi, eu sugerez și o organizez pentru tine cu grijă și atenție la detalii.

a

mă voi ocupa de:

Alte detalii

Dacă te pot ajuta în orice aspect al organizarii evenimentului tău, chiar dacă nu este inclus în secțiunile anterioare, nu ezita să mă contactezi.

Găsirea celor mai frumoase flori, a celor mai speciale invitații sau a muzicii potrivite evenimentului tău, activități de interpretare artistică ca să numesc câteva, vor fi provocarea mea personală!