Încep târgurile de nunți.

Dacă e târg-târguieste!

Nelămuriri, nedumeriri, curiozități.

Sala de evenimente

(data nunții, locația preferată, ringul de dans, etc.) este elementul central în jurul căruia se creează acea atmosferă specială pentru nunta ta. De la locul unde veți spune „Da”, până la ringul de dans și mai departe, fiecare detaliu e important. Important, da, dar nu și suficient.
Știm ce ne oferă sala pe care vrem s-o alegem în pachetele propuse pentru 2024?
Excluzând mancarea și băutura, sunt multe alte elemente necesare pentru a face din nunta ta un eveniment special, așa că fii atent la: candy bar, aranjamente florale/decor, cufar, șervețele, lumini, dj, gheața carbonică, vulcani, pahare de spart și, foarte important, intervalul orar exact între care se va desfășura petrecerea menționat clar în contract.

Dj/Trupa/Orchestra/ lumini ambientale, schela de lumini, fum greu, baloane cu fum etc
(condițiile de participare, partea tehnică folosită de toți furnizorii, sincronizarea între alți prestatori, repertoriu abordat adaptat la stilul invitaților, plata contractuală, poziționarea în sală).

Fotograf/Videograf
Experiența, stilul de editare, prezența la nuntă\ținuta abordată, stilul de a comunica, termenul și formatul de predare al materialului, modalitatea de plată și detalii contractuale, colaborarea cu alte servicii prezente la eveniment, precum luminist, sunetist, organizator de evenimente.

Cofetaria/candy bar/tortul/marturiile/cadoul mirilor pentru invitați la plecare
Experiența și sesiunea de degustare sunt mama succesului aici, contractul, detaliile de livrare, modul de ambalare și conținutul prăjiturilor (rețeta) – bio, premixuri, naturale etc.
Îți sugerez să nu faceți degustarea cu doar o săptămână înainte de nuntă, pentru a avea suficient timp la dispoziție să luați cea mai bună decizie, să vă răzgândiți în caz că sunteți nemulțumiți și să evitați eventualele situații neprevăzute.

Aranjamente florale/ decor la sală/ biserică/ acasă
Asigură-te că ai bifat: buchet de mireasă, buchet nașă/brațară nașă, domnișoare de onoare, cocarde pentru parinti si frati etc.
Se discută bugete aproximative și luna/anotimpul în care are loc evenimentul, când furnizarea anumitor flori poate fi îngreunată, spațiul din sală cât și cum ne ajută să alegem aranjamente sofisticate sau la baza mesei.

Verighete
Alegem furnizori cu experiență, produse expuse, facem proba pe deget, ne interesăm de termenul și modul de livrare. Poate veniți cu un model ales online, care poate sau nu să fie reprodus, cu aurul personal la schimb, gravură în loc de pietricică sau alte astfel de detalii ori preferințe.

Rochița de mireasă, costumul de mire și toate accesoriile dorite/visate
Aici se fac probe, dacă avem răbdare, stabilim întâlniri la sediul furnizorilor, dacă avem o oferta bună, facem contract cu avans, dar cu posibilitate de storno, în caz că apare un model nou sau modificări neprevăzute de mărime.
Termen limită de predare neapărat cu câteva săptămâni înainte de nuntă, și nu cu 2 zile.

Nu uităm nici de serviciile secundare care, fără îndoială, ne ajută să avem un eveniment mai special, mai altfel, dar fără să pierdem din vedere cu cine ne distrăm, pe cine invităm la nuntă și dacă gusturile lor se potrivesc cu serviciile secundare contactate de noi.
Iată câteva din întrebările pe care ar trebui să ni le punem: ne permite spațiul din restaurant, avem buget, o să le placă invitaților, ne poate încurca la nuntă?
La ce servicii ne gândim aici?
Baloane de fum pentru dansul mirilor, 360 videobooth, photo corner, cigar bar, inghețată moleculară, bar de sampanie/cafea, show de saxofon/vioară, programe artistice de harpă , momente artistice de dans și lista poate continua.
Dacă tot e târg – târguiește!